keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Ihanat jellyt rannalla.


Prinsessahyytelö. Prinsessahyytelö, Kuningtatar Hyytelön kruununperijätär, valmistettiin yön pimeinä tunteina kondensoidusta maidosta, kookossiirapista ja elintarvikeväreistä. Valmiin jelly-tuotoksen maku oli niin makea, että aivot olivat liueta pois. Prinsessahyytelö näytti luonnossa hieman tupakoimattoman ihmisen keuhkolta.
Prinsessahyytelö on pukeutunut kauniisiin kultakoristuksiin.
Viheliäinen skumppa-karpalo-hyytelö. Skumppa-karpalo-hyytelö oli oikea pirulainen. Se ei meinannut nimittäin millään täyttää jellyisää tehtäväänsä, siis hyytyä! Kolmen gelatiinilisän jälkeen tämä temppuileva jelly lopulta hyytyi. Kiitos Kuningatar Hyytelön uskolliselle palvelijalle, gelatiinille. Koostumus oli meduusamainen. 
Oluthyytelö. Alkoholittomasta Nikolai-oluesta ("oluesta") valmistettu viehkeä kellankukertava oluthyytelö jäi koostumukseltaan juoksevahkoksi. Maku oli luotaantyötävä, mutta valmistusprosessa hupaisa. Kuningatar Hyytelö ei suosittele.
Ihana kolmen lajin hyytelöillallinen. Bon jelly-tid! Hyvää jelly-aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti